+31618420850
info@specialfeeling.nl

Reviews

Reviews.....wat zeggen onze klanten over SPECIAL FEELING zeilvakanties ?

Wat zeggen onze klanten over Special Feeling zeilvakanties

De Nieuwste Reviews over Special Feeling zeilvakanties van 2019

BAREBOAT ZEILEN KROATIE 07 – 14/9 vanuit PULA
Beste Henk,
We hebben weer een voortreffelijk zeilweek vanuit Pula richting Umag achter de rug. De weervooruitzichten waren in eerste instantie voor de gehele week niet best maar vanaf maandag klaarde het op en de hele week prachtig weer gehad en mooie haventjes bezocht. Dit gebied is zeker de moeite waard. Het zeilschip is ons goed bevallen.  Groeten en tot de volgende keer, Thom C.
————————————-

FLOTTIELJEZEILEN GRIEKENLAND 17 – 24/8 vanuit LEFKAS

Bedankt Henk,

Al bij al was het een mooie maar, met tieners, drukke vakantie. De ruwe bolster met gouden hart ‘Gerrit’ is de beste flottieljekerel die wij ooit gehad hebben. Unieke kerel, tof met kinderen en hulpvaardig, vooruitziend en aanwezig zonder opdringen. De tweede avond hebben alle medeboten hem teleurgesteld want we waren pas om 20u 30 binnen in Eufemia waar de havenmeester hem uitgekafferd had vanwege de reservering. Daarna braaf op tijd gekomen of zelfs vroeger dan gevraagd. Heb je zijn e-mailadres dan kan ik hem wat foto,s sturen. Bedankt en tot volgende keer. Nog een tip: Wij hebben nog 6 nachten in Nikiana verbleven in Pantheon studios, met een dame die zelf kookt Cristina, prachtig zicht en lage prijs. Klanten kunnen dat ook via jou boeken. 

Met vriendelijke groet Mark en bemanning

——————————————

BAREBOAT KROATIE  20/7 – 03/8 2019 vanuit SUKOSAN

Hoi Henk,

Alles was weer super en goed geregeld. We hebben weer een fijne vakantie gehad en dank weer voor al je hulp. We denken nu al na over volgende jaar weer een weekje bij Mara en Dado. Nogmaals dank voor al je goede zorgen.

Groeten Wouter.

Extra top dat je voor vertrek nog even die verzekering voor mij wilde checken.

———————————————–

FLOTTIELJEZEILEN GRIEKENLAND 20/7 – 03/8 vanuit LEFKAS

Hallo Ellen en Henk,

Wat hebben wij een heerlijke vakantie gehad!! Wat is Griekenland prachtig, wat een geweldig weer, wat een vriendelijke mensen, wat een heerlijk eten en wat super om dit allemaal met een zeilboot te ontdekken!! We hebben zoveel mooie plekjes gezien, echt prachtig! Een vakantie om nooit meer te vergeten. In de bijlagen het evaluatieformulier en wat foto’s die op de site mogen. We hadden wat problemen met de accu en boegschroef gehad, maar Nicos heeft ons heel adequaat en prettig geholpen. Mochten we nog een keer besluiten om een boot te huren, dan is onze voorkeur een wat jongere boot. Je ziet dat huurboten toch wel snel verouderen in korte tijd en daardoor ook wat meer gebreken heeft.

Bedankt voor het fijne en snelle mail contact.

De bemanning van de Christina  (Mariët en fam.) 

——————————————

FLOTTIELJEZEILEN GRIEKENLAND 27/7 – 10/8 vanuit LEFKAS

Beste Ellen en Henk,

Het schip NATASSA was dik in orde op een paar kleinigheden na. Deze hebben we met de deskundige hulp van onze flottieljeleider ‘Gerrit’ tijdelijk kunnen fixen.

Met de verhuurder was hierover contact. Wij hadden ook bij de verhuurder langs kunnen gaan maar dat vonden wij zonde van het tijdsverlies.

Bij het uitchecken ontstonden wat problemen omdat de verhuurder onze klachten niet serieus nam omdat ik er mee doorgevaren was.

Uiteindelijk ging hij alsnog akkoord dat ik het schip schade vrij weer had ingeleverd.

Dit was een kleine oneffenheid op een hele fijne vakantie met een goed schip waarvan de inventaris voor het grootste gedeelte prima in orde was.

Groetjes en tot de volgende keer.

Frank. 

———————————————–

FLOTTIELJEZEILEN GRIEKENLAND  03 – 10/8 2019 vanuit LEFKAS

Hallo Henk,

Mooie boot, leuke begeleiding, leuke groep, en goed zeilweer.

Echte aanrader, groetjes Joost

——————————————-

BAREBOAT KROATIE  20/7 – 03/8 2019 vanuit SUKOSAN

Hoi Henk,

Alles was weer super en goed geregeld. We hebben weer een fijne vakantie gehad en dank weer voor al je hulp.

We denken nu al na over volgende jaar weer een weekje bij Mara en Dado.

Nogmaals dank voor al je goede zorgen.

Groeten Wouter.

Extra top dat je voor vertrek nog even die verzekering voor mij wilde checken.

———————————————–

BAREBOAT in ITALIE vanuit SALERNO 27/4 – 01/6

Dag Henk, 

Bedankt voor alle moeite en uitstekende service. Zééér tevreden ben ik en ook de meevarenden. Oprechte complimenten!

Een zeer fijne en bewogen zeiltrip achter de rug en vele herinneringen om terug naar te kijken. Het jacht was prima en zeer zeilwaardig alhoewel ik meermaals een derde reef miste gezien het zware weer . De service was uitstekend zowel ter plaatse als tijdens de hele trip. Er werd geregeld ge-smst  om te vragen of alles ok was en om te waarschuwen voor stormweer. Het was ook voor hen de eerste keer dat iemand zolang en zo ver ging zeilen. De paar keer dat er problemen waren hebben we telefonisch kunnen oplossen. Samengevat : schitterende reis behalve het weer, koud en weinig zon maar wel vééééél wind. 

Vriendelijke groet, Robert

——————————————-

BAREBOAT GRIEKENLAND  18 – 25 Mei 2019 vanuit LEFKAS

Hallo Henk,

Ik heb eens zitten tellen en inmiddels hebben we alweer 7 keer een schip via Special Feeling gehuurd op verschillende locaties. De kwaliteit en de prijs zijn altijd goed geweest en als er eens iets is sta je direct klaar om zaken te regelen. Feitelijk is dit maar een keer aan de orde geweest. Een belangrijke rol hierin spelen de partners waarmee je samenwerkt. Mensen waar je vaak persoonlijk contact mee hebt en waarvan je weet dat de kwaliteit op orde is.

Ook nu waren zaken goed op orde en hebben we een top week gehad. Een van de mooie momenten hadden we in Mitykas. Hier hebben we gegeten bij Pharos. Een klein visrestaurant aan het water naast het baken. De vis, vers gevangen, werd voor onze neus gefileerd, zie foto’s.

Dank weer voor het regelen en hopelijk weer tot snel.

Groet, Jacco

————————————–

BAREBOAT CARIBBEAN  09 – 19 mei 2019  vanaf St. MARTIN

Beste Henk en Ellen,

De zeiltrip is inmiddels voorbij maar de vakantie nog niet. We zitten nog na te genieten op Saba. De tocht was werkelijk waar fantastisch en we zijn wederom uitstekend op weg geholpen door Special Feeling maar we zijn ook zeker enthousiast over de partner Dream Yacht Charter. Alles was ter plaatse prima geregeld. De taxi van en naar de haven stond klaar op de afgesproken tijdstippen. De check-in alle kaarten, uitleg tot en met de “courtesy vlaggetjes” en een copy van Chris Doyle’s “Cruising Guide to the Northern Leeward Islands” aan boord. De boot was pas 6 maanden oud dus ook in prima conditie.Dus we kunnen niet anders zeggen dat het plaatje helemaal kompleet was en het ons een geweldige ervaring heeft bezorgd.

Dit is onze derde tocht via Special Feeling en we gaan er zeker van uit dat we nog een 4e tocht gaan maken. We weten nog niet waar of wanneer maar tegen die tijd hoor je van ons.

Gr, Paul & Helminette.

———————————–

BAREBOAT GRIEKENLAND  20 – 27 April 2019 vanuit LEFKAS

Halo Henk,

Altijd prettig communiceren. Snel en kordaat. Luistert goed naar de wensen van de klant en vandaaruit een mooi voorstel. 

Ook dit jaar was weer een top editie. Van Lefkas naar Zakinthos hetgeen we door de storm net niet konden halen. Die houden we tegoed. 

Anyway dank weer en later in het jaar ga je weer van ons horen.

3 cheers namens de gehele crew, Erny.

———————————————–

Meer reviews lezen : kijk hier

Zeilvakanties met zeiljachten te huur, Gulets, motorjachten en luxe jachten bij Special Feeling sailing charters

Jachten te huur, zeiljachten, catamarans en motorjachten, ook Gulets en (super) luxe jachten.

[testimonial_view id="1"]