+31618420850
info@specialfeeling.nl

Flottieljezeilen in Griekenland

Een zeiljacht huren voor flottieljezeilen in Griekenland

Een zeiljacht huren voor flottielje zeilen in Griekenland.

Zeiljachten te huur voor flottielje zeilen zeilvakanties in Griekenland.

Voor flottieljezeilen in Griekenland, zijn wij al meer dan 25 jaar DE specialist.

Flottieljezeilen in Griekenland kan in de Ionische Zee vanuit CORFU en LEFKAS en in de Saronische Golf vanuit ATHENE.

Onze eigen flottieljes in de Ionische Zee vanuit LEFKAS en CORFU staan onder de uitstekende flottieljebegeleiding van onze flottieljeleider ‘Gerrit’. Behalve een goede en gezellige flottieljebegeleider is Gerrit ook nog eens een heel bekwame monteur, electricien en manusje van alles. Dit is heel goed te zien in de reviews over Gerrit. Geen zee gaat hem te hoog en geen karwei is te moeilijk of te veel voor hem.

Ook de flottieljes van onze collega’s, waar we mee samenwerken, staan onder uitstekende (meestal Nederlandse) begeleiding.

Bovendien kunt u, als u nog niet zoveel ervaring hebt of een beetje ‘opgefritst’ wilt worden, onze speciale cursus ‘a la Mediterannee’ volgen. U leert dan hoe het zeilen, ankeren en afmeren in de Middellandse Zee gaat.

Flottieljezeilen hoe gaat dat ?

De flottieljeleider geeft iedere ochtend een briefing over waar de flottielje die dag heen gaat, mooie baaitjes etc. onderweg, het weer en waar je op moet letten tijdens het navigeren. Na de briefing kun je gaan en staan waar en wanneer jezelf wilt.

Ook legt de flottieljeleider uit hoe een en ander in z’n werk gaat wat betreft het wegvaren van een mooringlijn, heo je moet afmeren met het anker etc. etc.
Hij vertelt ook hoe laat hij op de plaats van bestemming verwacht te zijn en wanneer (uiterlijk hoe laat) jullie daar verwacht worden. Als je onderweg vragen hebt, kun je de flottieljeleider altijd  via de marifoon of mobiele telefoon bereiken.
Eénmaal aangekomen op de eindbestemming van die dag, roep je, voordat je de haven binnen vaart,  de flottieljeleider op de marifoon op en vraagt hem waar hij een plaatsje voor je heeft. Daarna volg je de aanwijzingen van de flottieljeleider op, die je dan (indien nodig en/of gewenst) een handje helpt met het afmeren. Je hebt nu tijd om te relaxen, een borreltje/biertje te drinken of het dorpje te verkennen. De flottieljeleider heeft, voor diegenen die dat willen, voor het diner een plekje voor de groep gereserveerd op het terras van een taverna.

Onze flottieljes zijn kleine flottieljes met maximaal 6 deelnemende zeiljachten. De flottieljeleider vaart op zijn eigen jacht (het moederschip) met de flottielje mee.

Omdat de persoonlijke aandacht en de veiligheid bij ons voorop staan is zo’n kleine flottielje een groot voordeel. Mede omdat we daardoor ook terecht kunnen in de kleinere havens, wat natuurlijk ook heel leuk is.

Flottieljezeilen in Griekenland vanuit Lefkas in de Ionische Zee

Flottieljezeilen in Griekenland vanuit Lefkas

Een zeiljacht huren voor flottielje zeilen in Griekenland vanuit Lefkas. Onze flottieljes varen al sinds 1995 in de Ionische Zee. Onze flottieljes zijn klein (max. 6 - 7 boten) en altijd heel gezellig. Je geen zorgen te hoeven maken over het weer en de route. Onze flottieljeleider doet dat voor je. Hij kent alle mooie baaitjes en leuke plaatsjes. Hij geeft elke ochtend een briefing over het weer en waar de flottielje die dag heen gaat. Gezellig met z'n allen elke dag weer naar een volgende plaats zeilen. Je kunt daarbij je eigen route varen, zolang je aan het eind van de middag maar in de afgesproken plaats komt. Daar is de flottieljeleider dan al om je, indien nodig, te helpen met afmeren.
Je doet net wat je zelf wilt.
's Avonds gezellig met de hele flottielje dineren op het terras van een gezellige taverna. of, als je dat wilt, met je eigen bemanning. Of wat te denken van een echte BBQ op een strandje met een echt kampvuur !
Het is allemaal mogelijk.
De route van onze flottieljes brengt je vanuit Lefkas o.a. naar de eilanden Meganissi, Kastos, Kalamos, Ithaka. Keffalonie en zelfs Zakinthos. Bij een 2-weekse flottielje wordt er ook 1 week richting Corfu gevaren.

Flottieljezeilen vanuit Corfu

Flottieljezeilen in de Ionische Zee vanuit Corfu

Zeiljachten te huur voor gezellige flottielje zeilvakanties kan ook vanuit Corfu. In dit noordelijke gedeelte van de Ionische Zee zeil je niet alleen naar de schitterende baaitjes aan de oostkust van het eiland Corfu, maar je gaat ook maar het vaste land zoals de plaatsjes Plataria, Mourtos en Parga. Tegenover Parga liggen de Paxos eilanden met het mooie plaatsje Gayos en de schitterende baai van Lakka met het azuur helder blauw water. Vandaar terug, via het oude vissersplaatsje Petreti en het oude fort van Corfu stad, naar de Marina van Gouvia.
Een flottielje zeilvakantie om nooit te vergeten. En Gerrit, onze flottieljeleider die hier al bijna 20 jaar rondvaart, zorgt ervoor dat jullie een fantastische week beleven.

Flottieljezeilen in Griekenland vanuit Athene

Flottieljezeilen in de Saronische Golf vanuit Athene

Zeilen in een flottielje.
In de ochtend de uitgebreide kennis en kunde van de flottieljeleider. Overdag de privacy van je eigen (gehuurde) zeiljacht en 's avonds (als je dat wilt) de gezelligheid van je mede flottielje zeilers tijdens het diner.
Het is maar net wat jezelf wilt.
Jij bepaalt hoe je zeilvakantie er uit ziet en onze flottieljeleider helpt je daarbij. De flottielje begint in Athene vanuit Marina Kalamaki en gaat zo richting de Peleponesos (of de Cycladen). Onderweg worden verschillende eilanden aangedaan zoals Poros, Spetses en Hydra en nog veel meer leuke en interessante plaatsjes.
Zowel 1-weekse als 2-weekse flottieljetochten. Zoals een flottieljetocht vanuit Athene naar de Cycladen en in de Saronische Golf naar Poros en de Peleponissos.

Voorbeelden van zeiljachten en prijzen voor flottieljezeilen in Griekenland zie hier:

Zeiljachten en prijzen voor flottieljezeilen in Griekenland

Voor meer informatie over de mogelijkheden, zeiljachten en prijzen, mail ons info@specialfeeling.nl uw vragen of vul het aanvraag formulier in.

U kunt ook zelf ‘online’ naar beschikbare jachten/prijzen zoeken, kijk dan op onze ‘online’site 

Behalve flottielje zeilen in Griekenland kun je ook een zeiljacht huren voor flottieljezeilen in de Caribbean, DenemarkenItalieKroatie, Nederland, Spanje en Turkije.

Een zeiljacht huren voor flottielje zeilen doe je bij Special Feeling zeilvakanties.

Een zeiljacht huren voor flottielje zeilen in Griekenland doe je bij Special Feeling zeilvakanties.