+31618420850
info@specialfeeling.nl

Flottieljezeilen in Denemarken

Een zeiljacht huren voor flottieljezeilen in Denemarken

Een zeiljacht huren voor flottieljezeilen in Denemarken.

Een zeiljacht huren voor flottieljezeilen in Denemarken vanuit Flensburg.

Flottieljezeilen in Denemarken voor heerlijke zeilvakanties kan vanuit Flensburg (net over de grens met Duitsland) in de Oostzee .

 In samenwerking met een Nederlandse collega hebben wij daar flottieljes onder Nederlandse begeleiding. De eerste dag flottieljezeilen vanuit Flensburg wordt letterlijk en figuurlijk inslingeren. We zeilen over het Flensburger Fjord dat vol bochten tussen de Duitse en Deense kust ligt. Vanaf Sønderborg wordt het water breder en krijg je zicht op de eerste eilanden in de Oostzee. Vanaf nu kan het echte zeilen beginnen! We varen naar eilanden waar je aanlegt in nette Deense havens of voor anker gaat in een baai. In bijna iedere haven vind je kook- of barbecueplaatsen. In de dorpen vind je meestal wel een restaurant of Røgeri waar je kunt eten. Over het algemeen is de wind in de zomermaanden prima om te zeilen. De temperaturen schommelen rond de 20 graden. Vanaf half augustus daalt de temperatuur. Dat kan eind augustus gepaard gaan met meer wind. De meest voorkomend wind in de zomer is westzuidwest.

Voorbeelden van zeiljachten en prijzen voor flottieljezeilen in Denemarken op aanvraag.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van flottieljezeilen in Denemarken de zeiljachten en de prijzen, mail ons info@specialfeeling.nl uw vragen of vul het aanvraag formulier in.

U kunt ook zelf ‘online’ naar beschikbare jachten/prijzen zoeken, kijk dan op onze ‘online’site 

Behalve flottielje zeilen in Denemarken kun je ook een zeiljacht huren voor flottieljezeilen in de CaribbeanItalie, Griekenland, Kroatie, Nederland, Spanje en Turkije.

Een zeiljacht huren voor flottielje zeilen doe je bij Special Feeling zeilvakanties.

Een zeiljacht huren voor flottielje zeilen in Denemarken doe je bij Special Feeling zeilvakanties.